جدیدترین فایل های آموزشی

پاورپوینت های آماده

جدیدترین فایل های آموزشی

پاورپوینت های آماده

دنبال کنندگان ۸ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
طبقه بندی موضوعی

 نقش روغن پالم در صنایع غذایی, دانلود پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی, پاورپوینت در مورد نقش روغن پالم در صنایع غذایی, تحقیق نقش روغن پالم در صنایع غذایی, پاورپوینت درباره نقش روغن پالم در صنایع غذایی, پاورپوینت راجع به نقش روغن پالم در صنایع غ,,,

برای انتقال به سایت اصلی منشر کننده فایل پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی بر روی دانلود و دریافت فایل کلیک کنید.

 پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی 71073

 

پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

پاورپوینت-نقش-روغن-پالم-در-صنایع-غذایی

دانلود پاورپوینت با موضوع نقش روغن پالم در صنایع غذایی،
درقالب ppt و در 45 اسلاید، قابل ویرایش.
 
 
بخشی از متن پاورپوینت:

نقش روغن پالم در صنایع غذایی
نقش چربی در بدن
تولید انرژی(هر گرم از آن 9کیلوکالری کالری )
تأمین ویتامین‌های محلول در چربی ( A و D و K و E )
تأمین اسیدهای چرب ضروری: اسید لینولئیک و اسید لینولنیک
محافظت از اعضاء بدن و حفظ حرارت بدن
بهبود طعم و مزه غذا
اساس طبقه بندی اسیدهای چرب
تعداد کربن های زنجیره
سه دسته  اسید های چرب :
کوتاه زنجیر ) 6- 4 کربن(
 متوسط زنجیر ) 6-12 کربن(
 بلند زنجیر )بیش از 12 کربن(
تعداد پیوندهای دو گانه
موقعیت پیوند دوگانه(سیس و ترانس)
چربی های با زنجیره اسید چرب کوتاه تر یا پیوندهای دو گانه بیشتر در درجه اتاق مایع هستند.
اسیدهای چرب سیس و ترانس
اسیدهای چرب سیس: در طبیعت به وفور و معمولاً جامد
اسیدهای چرب ترانس : در طبیعت نادر(استثناء :به مقدار کم در گوشت و فقط در حد 5 درصد در چربی لبنیات )
عمدتاً در اثر هیدروژناسیون اسیدهای چرب چند اشباع
اثر متابولیکی ترانس : شبیه اسیدهای چرب اشباع شده
اسید چرب اشباع :
نارگیل-هسته پالم C12:0   لوریک
 پالم ها   C16:0پالمیتیک
اسید چرب غیر اشباع :
زیتون C18:1اولئیک
افتابگردان-سویا-گلرنگ C18:2لینولیئک
کتانC18:3لینولنیک
درصد اسیدهای چرب اشباع, غیر اشباع موفا , پوفا و ترانس در روغن های معمول
روغن پالم
صادرات به صورت فرآوری شده یا نیمه فرآوری شده :
پالم اولئین (جزء مایع )       پالم استئارین  (جزء جامد)
نسبت یکسان اسیدهای  چرب اشباع و غیر اشباع (50%)
نیمه جامد در دمای معمولی اتاق
حاوی مواد آنتی اکسیدانی طبیعی
(کاروتنویئدها ،توکوفرول ها،استرول ها ،فسفاتیدهاو ...)
خاصیت  ضد سرطانی وضد انعقادی خون
اسیدهای چرب در انواع روغن پالم
نسبت دو نوع اسید چرب اشباع و غیر اشباع تقربیا' یکسان
50 درصد اسید چرب غیر اشباع بدون داشتن ترکیبات ترانس با ترکیب:
اسید اولئیک 37%
اسید لینولئیک 10%
 50 درصد اسیدهای چرب اشباع :
عمدتا اسید پالمیتیک 44 %
 اسید استئاریک 4.3%
درصد اسیدهای چرب در انواع روغن پالم
 جنبه های تغذیه ای پالم
کالری و ویتامین:
هر گرم روغن 9 کیلو کالری انرژی
شامل ویتامین های محلول در چربی مانند  A، D، E ،K
منبع غنی پیش ساز ویتامین A به شکل کارو تنوئید ها(رنگ مایل به قرمز به دلیل محتوای بتا کاروتن بالا )
روغن تصفیه شده قرمز رنگ پالم در برخی از کشورها برای پیشگیری رفع کمبود ویتامینA  استفاده دارد.
اسید های چرب : اسید چرب اشباع عمده در روغن پالم اسید پالمیتیک

دانلود فایل

فایل در مورد پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

دانلود فایل با موضوع پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

لینک دانلود-پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

فایل با عنوان پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

 

دسترسی رایگان به پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

لینک سریع پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

پروژه رایگان پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

پایان نامه در مورد پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

مقاله با عنوان پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

پروپوزال - پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

پاورپوینت رایگان با عنوان پاورپوینت نقش روغن پالم در صنایع غذایی

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی